KadekoVitaal
Als het woelige water tot rust komt wordt het langzaam helder, Lao Tse

Wie ben ik

 Mijn naam is Karin de Koning inmiddels 58 jaar wijs geworden en leer nog steeds.

15 jaar geleden was ik op zoek naar een manier om fit te worden en te blijven en na veel zoeken en dingen uitproberen leek dit bij mij te passen. Ik vond het zo’n eenvoudige en effectieve methode dat ik de instructeursopleiding Level 1 bij het Chi Neng Instituut van Patricia Walstijn heb gevolgd. Ik heb de opleiding toen niet afgerond omdat ik zelf nog niet zover was om les te kunnen geven.

Ik heb Zhineng Qigong op enig moment ook losgelaten en na wat omzwervingen via yoga en meditatie toch weer de weg teruggevonden naar Zhineng Qigong. Eigenlijk ook omdat ik nog geen enkele andere methode heb gevonden waarbij je met eenvoudige zachte oefeningen zo’n groot gezondheidseffect kunt bereiken.

In mijn werkbare leven werk ik als  arbeidsdeskundige (zelfstandige) en vindt het van belang dat ik mijzelf fit en vitaal voel en ik ben ook van mening dat je de regie moet hebben in jezelf vitaal en gezond houden. Zhineng Qigong is voor mij  dan ook de basis voor een goede balans dit naast gezonde voeding en sporten.

In 2018 heb ik dan toch maar weer de stoute schoenen aangetrokken om de instructeurs opleiding te gaan volgen maar nu bij het Zhineng Instituut bij Anne Hering en in 2019 ben ik geslaagd voor Level 1. Het doel is om 2020 een start te maken met de vervolgopleiding level 2.

Je begrijpt dat het lesgeven voor mij een nieuwe stap gaat worden waar ik veel zin in heb en hoop je dan ook te ontmoeten om je te laten zien wat Zhineng Qigong voor jou zou kunnen betekenen.